Radošas idejas biešu konservēšanai: 14 receptes pieliekamā krājumiem
Foto: Shutterstock

Kad gurķi, tomāti un kabači jau satupināti burciņās, laiks ķerties klāt sakņu dārza ražai. Lai bietes neaizietu postā rudens lietavās, uzreiz pēc vēlēšanu iecirkņa apmeklējuma vajadzētu atvēlēt laiku sulīgo sakņu novākšanai un iekonservēšanai dažādos garšīgos veidos.

Iedvesmai piedāvājam 14 receptes no "Tasty" mūžam neizsmeļamajiem apcirkņiem, starp kurām atradīsi gan klasiskas vērtības, piemēram, marinētas bietes ar ķimenēm, gan arī tādas jaunas vēsmas kā bietēs marinēti ziedkāposti ar ķiplokiem. Mums padomā ir arī dažādu smeķīgu biešu salātu receptes, kā arī vareni garda boršča sagatave (šeit atradīsi receptes vēl trīs biešu burciņzupām).

Lai labi garšo!

Source

Tasty

Tags

Konservēšana Bietes Marinēšana Salāti ziemai
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form