Gatavošanas knifi vēl garšīgākām un aromātiskākām gaļas maltītēm
Foto: Shutterstock

Perfektas maltītes pagatavošanai nepietiek vien ar to, ka ir atrasta lieliska recepte, labākās kvalitātes virtuves piederumi un svaigākie produkti. Ir jāzina, kad konkrētās sastāvdaļas pievienot, kā arī kurā brīdī sākt gatavošanu, lai panna būtu pietiekami uzkarsusi un gaļa nepiedegtu, bet cepeškrāsns – ideālā karstumā. Tāpēc, lai liellopa, cūkgaļas, vistas gaļas vai jebkuras citas gaļas maltīte būtu izdevusies lieliska, ir dažas lietas, kuras retu reizi vajag atkārtot. Vai apgūt no jauna.

Tags

Sarakstu karuselis Baltvīna etiķis Baziliks Čili piparu pulveris Citroni Cūkgaļa Gaļa Garšvielas un garšaugi Karijs Kinza Ķiploki Kumins Liellopa gaļa Pētersīļi Rozmarīns Salvija Sarkanvīns Sīpoli Sīpolloki Timiāns Vistas gaļa Etiķa marinādes Gaļas ēdieni Karstās mērces
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form