Ja pētersīļiem pilna dobe, laiks gatavot kārumus ziemai
Foto: Shutterstock

Tagad, kad garšaugu dobes ir pilnas ar zaļumiem, arī pētersīļus varam izmantot ikdienas maltītēm krietni vien vairāk, nekā tikai uzliekot pa zariņam kā dekoru rasolam. Ja nu ir gadījies tā, ka smaržīgais augs ir atlicis pārpārēm, no tā var pagatavot ne tikai garšīgus salātus, bet arī izejvielas vēlākam – mājās vienkārši var uztaisīt savu sauso pētersīļu garšvielu, bagātīgu pesto, kuru pievienot makaroniem, vai sasaldēt tā lapiņas, lai izmantotu zupās visu cauru gadu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Tags

Baudi vasaru! Garšaugi Garšvielas Sarakstu karuselis Augu eļļa Baziliks Bulgurs Cietais siers Citronu sula Dilles Ķiploki Kviešu graudi Kvinoja Lakši Olīveļļa Pētersīļi Piparmētras Rieksti Sāls Saulē kaltēti tomāti Sīpoli Sviests Makaronu ēdieni Salāti Zupas un buljoni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form