
Tagad, kad garšaugu dobes ir pilnas ar zaļumiem, arī pētersīļus varam izmantot ikdienas maltītēm krietni vien vairāk, nekā tikai uzliekot pa zariņam kā dekoru rasolam. Ja nu ir gadījies tā, ka smaržīgais augs ir atlicis pārpārēm, no tā var pagatavot ne tikai garšīgus salātus, bet arī izejvielas vēlākam – mājās vienkārši var uztaisīt savu sauso pētersīļu garšvielu, bagātīgu pesto, kuru pievienot makaroniem, vai sasaldēt tā lapiņas, lai izmantotu zupās visu cauru gadu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Tags
Baudi vasaru! Garšaugi Garšvielas Sarakstu karuselis0
Augu eļļa
0
Baziliks
0
Bulgurs
0
Cietais siers
0
Citronu sula
0
Dilles
0
Ķiploki
0
Kviešu graudi
0
Kvinoja
0
Lakši
0
Olīveļļa
0
Pētersīļi
0
Piparmētras
0
Rieksti
0
Sāls
0
Saulē kaltēti tomāti
0
Sīpoli
0
Sviests
43596533
Makaronu ēdieni
0
Salāti
0
Zupas un buljoni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.