Kāpēc mājās gatavots ēdiens nekad negaršo kā smalkā restorānā
Foto: Shutterstock

Nolemjot gatavot maltīti ģimenei vai romantiskas vakariņas, tu iztēlojies, kāds izskatīsies gala rezultāts, un kāda būs ēdiena garša. Šī vīzija visbiežāk līdzinās kādam no restorānā baudītajiem izsmalcinātajiem pavārmākslas šedevriem, kurš ir akurāti pagatavots un izkārtots uz šķīvja elegantā kompozīcijā. Bet, tavu nelaimi, mājās rūpīgi gatavotās vakariņas reti (lai neteiktu - nekad) atbilst restorāna standartiem. Foxnews.com speciālisti apgalvo, ka viņiem ir zināmi šīs problēmas iemesli.

Restorāna virtuves komanda strādā akurāti un perfekti – gluži kā labi ieeļļots pulksteņa mehānisms, turklāt profesonālās virtuves aprīkojums atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem, un šefpavārs varētu nosaukt katras receptes sastāvdaļas pat tad, ja viņam to uzjautātu nakts vidū. Mājas virtuve, protams, ir jauka un mājīga vietiņa, bet tās aprīkojums nevar sacensties ar profesinālās virtuves iespējam un arī gatavotāja meistarības līmenis ir nav salīdzināms ar šefpavāra prasmēm.

Tomēr tas nav iemesls, lai kristu izmisumā, jo mājās gatavotam ēdienam ir kāda pievienotā vērtība – tas ir gatavots ar mīlestību, domājot par savu ģimeni, draugiem vai citiem tuviniekiem, kam tas tiks pasniegts. Jau tādēļ vien mājās gatavota maltīte garšos izcili un maza bēda, ka tā nelīdzināsies restorānā pasniegtajiem kulinārajiem šedevriem.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka