Soli pa solim: sulīgas un gardas pildītās cūkgaļas karbonādes
Foto: Shutterstock

Kas gan var būt labāks par sulīgu gaļas gabaliņu vakariņu šķīvī, līdzās salātiņiem un kartupeļiem, rīsiem vai kādai citai piedevai. Tradicionāli pieņemts, ka no gaļas ēdieniem klāt izvēlamies ko viegli pagatavojamu – karbonādes vai kotletes. Taču, pieliekot mazliet pūļu, pārsteigsi sevi un mājiniekus ar ko retāk baudītu. Tāpēc šoreiz pievērsīsimies pildītām cūkgaļas kabatiņām, kuras pagatavot ir vieglāk, nekā varētu likties.

Gatavojot pildītās cūkgaļas karbonādes, jāsaprot, ka uzmanība jāpievērš ne tikai tam, kāds būs pildījums un kā to saturēt kopā, bet arī izvēlētajam gaļas gabaliņam un cepšanas gaitai. Vieglākais ceļš pavisam noteikti ir tīras filejas izvēle, kurā atliek vien pildījumu ietīt – taču šādas kabatiņas reizēm ir sausas. Lai saprastu, kā būs labāk, ir dažas lietas, kas jāņem vērā. Ķeramies pie darba!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka