Soli pa solim: sulīgas un gardas pildītās cūkgaļas karbonādes
Foto: Shutterstock

Kas gan var būt labāks par sulīgu gaļas gabaliņu vakariņu šķīvī, līdzās salātiņiem un kartupeļiem, rīsiem vai kādai citai piedevai. Tradicionāli pieņemts, ka no gaļas ēdieniem klāt izvēlamies ko viegli pagatavojamu – karbonādes vai kotletes. Taču, pieliekot mazliet pūļu, pārsteigsi sevi un mājiniekus ar ko retāk baudītu. Tāpēc šoreiz pievērsīsimies pildītām cūkgaļas kabatiņām, kuras pagatavot ir vieglāk, nekā varētu likties.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Gatavojot pildītās cūkgaļas karbonādes, jāsaprot, ka uzmanība jāpievērš ne tikai tam, kāds būs pildījums un kā to saturēt kopā, bet arī izvēlētajam gaļas gabaliņam un cepšanas gaitai. Vieglākais ceļš pavisam noteikti ir tīras filejas izvēle, kurā atliek vien pildījumu ietīt – taču šādas kabatiņas reizēm ir sausas. Lai saprastu, kā būs labāk, ir dažas lietas, kas jāņem vērā. Ķeramies pie darba!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form