Viegli nolobāmas un stingras: 10 noderīgi padomraksti olu vārīšanai
Foto: Shutterstock

Ikvienam zināms, ka Lieldienu kauju uzvarētājs ir tas, kura nokrāsotās olas ir ne tikai īpaši skaistas, bet arī izturīgas. Jo viss slēpjas ne vien pareizā kauju taktikā un olas satvērienā, bet arī tajā, kā ola vārīta. Tāpēc, lai Lieldienu olu kaujās sevi varētu saukt par pārliecinošu uzvarētāju, vērts atsvaidzināt zināšanas par to vārīšanu!

"Tasty" ik gadu Lieldienu laikā tieši padomi, kā pareizi izvārīt olas, ir vismeklētākie. Tāpēc pavērām gudrību lādīti un sakopojām padomus vienā vietā, lai tālu nebūtu jāmeklē. Olas, katliņā liekot, nedrīkstētu būt pārāk aukstas, ūdenim tās jānosedz pilnībā, bet vārīšanas laiks nedrīkst pārsniegt 15 minūtes. Bet, ja nu gadījies, ka kāda ola ieplaisājusi, bēdāties nevajag – noderēs arī kāds padoms, kā pagatavot gardas pildītās olas svētku galdam.

Source

Tasty

Tags

Lieldienas Virtuves gudrības Olas
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form