Vienkārši padomi, kā pareizi novārīt olas
Foto: Shutterstock

Nav šaubu, ka olas ir viens no vērtīgākajiem produktiem mūsu ikdienā, turklāt viens no tik retajiem, kas satur D vitamīnu. Tās var izmantot jebkurā maltītē visas dienas garumā, turklāt ir tik daudzi veidi, kā sagatavot olas.

Cieti vārītas olas ir populārs ēdiens ne tikai Lieldienās. Ļoti ērti ir novārīt, piemēram, 6 olas nedēļas sākumā un tās izmantot vairāku dienu garumā. Cieti vārītās olas var ātri pārvērst par pildītajām olām, katru reizi izmantojot atšķirīgas, interesantas piedevas. Ļoti bieži, vēloties iegūt cieti vārītas olas, tās tiek vārītas pārāk ilgi. Tad dzeltenuma ārējā kārta kļūst pelēkzaļa un garša nedaudz atgādina sēru. Piedāvājam dažus vienkāršus padomus, kā pareizi novārīt olas un kā nolobīt grūti lobāmas olas?

Source

Tags

Dienas padoms
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form