1
6

Varētu šķist, ka sīpols ir un paliek sīpols – kas tur ko šķirot, ja recepte vienu pieprasa. Taču katrs no sīpolu veidiem ir vairāk vai mazāk piemērots kādam konkrētam mērķim. Tāpat, kā mēs izvēlamies piemērotāko eļļu cepšanai, tā arī sīpolus maltītēm piemeklējam pēc to īpašībām. Salātos tie noteikti vienmēr būs sarkanie sīpoli, bet sīpolu gredzeniem – saldie sīpoli.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Vieni ir sīvāki par citiem, bet otri nesaraudina tik ļoti, ja tiek smalki sakapāti. Piekritīsiet, franču sīpolu zupa taču garšotu pavisam citādi, kur nu vēl izskatītos, ja to pagatavotu no sarkanajiem sīpoliem. Tāpēc atstāsim šo Francijas kulinārijas paraugu dzeltenajiem sīpoliem. Bet ko darīt ar tiem citiem?
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
1
6
Tags
Kartupeļi Olu ēdieni Sarakstu karuselis Virtuves pamati0
Augu eļļa
0
Avokado
0
Čatnijs
0
Etiķis
0
Gaļa
0
Kazas siers
0
Olu nūdeles
0
Sarkanie sīpoli
0
Sīpoli
0
Šalotes sīpoli
0
Tomāti
43596501
Biezzupas un krēmzupas
43597979
Dārzeņu sacepumi
43596495
Kanapē un sviestmaizes
0
Salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.