Foto: Shutterstock
Karstā gaisa katls jeb "air-fryer" ir viena no pieprasītākajām pēdējā laika virtuves palīgierīcēm, kas aizvien vairāk ienāk ēst gatavotāju mājokļos. Ja šajā lauciņā vēl tikai sper savus pirmos soļus vai arī jaunā ierīce vēl stāv tavā virtuālajā iepirkumu groziņā, tad pirms ķerties gatavošanai ar karstā gaisa friteri pie ragiem, vērts iegaumēt dažas pamatlietas, ko labāk nedarīt. Tā izvairīsies ne tikai no sabojāta ēdiena, bet būsi īsts "air-fryer" guru!

Izrādās ka, ar ieštepselēšanu kontaktligzdā, pusfabrikātu sabēršanu groziņā un ierīces ieslēgšanu vien nepietiek. Ir vairākas nianses un iesācēja kļūdas, kas visu prieku par gatavošanu karstā gaisa katlā var sabojāt, ja paļaujies tikai uz "gan jau sanāks" filozofiju. Lūk, tipiskākās kļūdas, no kurām izvairīties!

Iegādāta nepiemērota izmēra ierīce

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!