23 pīles pagatavošanas veidi par godu medību sezonas atklāšanai
Foto: Shutterstock

Latvijā ir vairāk nekā 35 tūkstoši mednieku, no tiem aktīvi aptuveni 25 tūkstoši. 10. augustā Latvijā tika atklāta ūdensputnu medību sezona, kas tradicionāli ir liels notikums mednieku aprindās, tādēļ tam par godu sarūpējām bagātīgu pīles gaļas ēdienu recepšu kolekciju.

Viens no populārākajiem pīles gaļas ēdieniem ir pīles krūtiņa daudzu gardēžu iecienīta delikatese, kas atrodama teju visu smalkāko restorānu ēdienkartēs. Ne viens vien ir mēģinājis pīles krūtiņu pagatavot mājās, bet lielākoties šie eksperimenti beidzas ar totālu izgāšanos, rezultātā iegūstot sīkstu un nesakošļājamu gaļas gabalu. Lai nekas tamlīdzīgs vairs neatkārtotos, šajā rakstā atklājām pāris vienkāršus knifus, kas jāņem vērā, gatavojot cimperlīgo pīles krūtiņu, lai gaļa nezaudētu sulīgumu, bet zemāk atradīsi 23 idejas, kā vēl pagatavot pīli pēc veiksmīgām medībām.

Ne pūkas, ne spalvas!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form