Kā, cik, ko? 17 zemeņu ievārījuma laika padomi
Foto: Shutterstock

Virtuvēs vārās, burbuļo un smaržo pēc zemeņu zaptes! Tas laiks, kad mēģinām ielikt vasaras smaržas un garšas burciņās, atkal ir klāt! Un aktuālāki kā nekad atkal kļūst visi triki, viltības un gudrības, kā un ko labāk darīt. Mammu un omīšu padomi ir zelta vērtē, un zvans draudzenei īstajā brīdī kādai reizēm spēj izglābt saimnieces godu un pusi pieliekamā. Arī Tasty.lv dalās ar Latvijas saimnieču virtuvēs pārbaudītiem paņēmieniem, kā vislabāk, visātrāk, visērtāk un visgaršīgāk sagatavot zemenes ziemai, ko labāk izvēlēties un kā nepieļaut kļūdas. Lai saldi!

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Virtuves gudrības Ievārījuma cukurs Ievārījums Ievārījumi, džemi un marmelādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form