Foto: Shutterstock
Šokolādi vajag ēst ar mēru? Šodien drīkst arī vairāk, gūstot patiesu baudu! Saldā brīnuma notiesāšana sniedz patiesus laimes mirkļus. Šokolādes kārdinājumam nav vērts pretoties, tāpēc "Tasty" no sava arhīva izvēlējās receptes, kuras izcels tās burvīgo garšu.

Nogaršo pašu gatavotas konfektes ar kokosriekstu skaidiņām vai arī šokolādes un zemesriekstu sviesta kumosiņus. Plaucētas mīklas eklēri ar vārītā krēma pildījumu un šokolādes glazūru būs dievīgi. Pagatavo šokolādes lavas kūku ar karameļu pildījumu, kas, iespējams, kļūs par tavu iecienītāko grēcīgo desertu. Īsts brīvdienu kārums būs medus kūka ar odziņām, kas bagātīgi pārlieta ar šokolādes glazūru. Ja dievini bezē un lazdu riekstus, tad jāgatavo kūka, kas apvieno šos gardumus. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!