4.0000 5
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
1 glāze
1 glāze

Ābolkūka visparastākā - ikdienas ātrajā variantā.

Olas dzeltenumus atdala no baltumiem. Baltumus sakuļ stingrās putās. Iemaisa dzeltenumus, cukuru un miltus.

Formā ieber sagrieztus ābolus, uzlej mīklu un cep gatavu.

Iesūtīja: Lauma

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form