Ābolu drumstalkūka no smilšu mīklas
Foto: Shutterstock
3.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši pagatavojama, bet ļoti garda ābolu drumstalkūka no smilšu mīklas.

Samīca smilšu mīklu.

Ieliek apaļajā formā pusi mīklas, tad sagrieztos ābolus, pārber ar cukuru.

Visu paŗslaka ar skāba krējuma un kanēļa maisījumu, tad otru mīklas pusi ar rokām sadrupina virs pildījuma vai sarīvē uz rupjās rīves.

Liek krāsnī un cep 190 grādos aptuveni 35-40 minūtes.

Iesūtīja: katinja

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form