Ābolu piena kokteilis
Foto: Publicitātes attēls
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 ml
šķipsna
1/2 šķipsna
1 TK
sauja
pēc garšas

Ļoti garšīgs rudens piena kokteilis ar āboliem, kanēli un muskatriekstu. Recepti piedāvā "Gatavo 3" kulināre Linda Vilmansone, sadarbībā ar "Trikāta".

Ābolu attīra no serdes daļas un liek blenderī. Pievieno pienu, kanēli, muskatriekstu, medu, mandeles un vaniļas cukuru. Visu sablendē vienmērīgas konsistences dzērienā.

Kokteilim būs rudenīgs aromāts, un tas noderēs kā lieliska alternatīva veselīgam desertam.

Ja vēlies, kokteiļa glāzē pirms tam ielej karameļu mērci, tad virsū lej kokteili un iegūsi saldāku garšu.

Ja vēlies, medu var aizstāt ar divām tējkarotēm zemesriekstu sviesta, arī tas dos patīkamu saldumu un krēmīgumu. Mandeles savukārt nodrošinās ar vērtīgajām omega 6 taukskābēm.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form