Ābolu plātsmaize ar gardu biezpiena mīklu
Foto: Shutterstock
3.7667 30
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

"Ierastās rauga, kārtainās un kefīra mīklas vietā pagatavo ābolu plātsmaizi no gardās biezpiena mīklas, kura nevienu neatstās vienaldzīgu," tā recepti "Tasty" izsludinātajam konkursam, kura galvenā balva ir virtuves piederumu komplekts konservēšanai, piesaka Agita Valtere.

Skābenus ābolus, kas piemēroti cepšanai, nomizo un sagriež daiviņās. Sviestu izkausē.

Cukuru sakuļ ar olām, atstājot aptuveni 5 ĒK cukura ābolu pārbēršanai.

Pievieno sakultajām olām biezpienu un sodu, un iemaisa. Pievieno miltus. Beigās iemaisa kausēto sviestu. Visu kārtīgi izmaisa.

Mīklu lej uz plāts, kur ieklāts cepampapīrs. Izkārto ābolu daiviņas uz mīklas. Ābolus pārber ar atlikušo cukuru. Pārkaisa ar kanēli.

Plātsmaizi cep cepeškrāsnī 185 grādos 40-45 minūtes.

Lai labi garšo!

Ja arī tev padomā ir kāda pārbaudīta recepte, neturi sveci zem pūra – padalies ar recepti komentāros, raksti mums: receptes@delfi.lv vai atsūti recepti, izmantojot "Tasty" recepšu pievienošanas formu (un, iespējams, tieši tu laimēsi vērtīgu balvu – "Tescoma" virtuves piederumu komplektu konservēšanai!).

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form