
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
2 glāzes milti
milti 1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs3 gab.
3 gab. olas
olas2 ĒK
2 ĒK skābais krējums
skābais krējums1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris 1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs5 gab.
5 gab. lieli āboli
lieli āboli kanēlis
kanēlis Smaržīga, tikko no plīts izņemta, mutē kūstoša un kārdinoša ābolu plātsmaize, ko vari veikli pagatavot darbdienā, lai iepriecinātu ģimeni. Saldā ābolmaize ar karsti kūpošu tēju vai kakao piemērota baudīšanai. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Divas olas sakul ar cukuru.
Pievieno kefīru, samaisi.
Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu sajauc viendabīgā masā.
Ābolus nomizo un sagriez plāksnītēs.
Uz cepamās plāts, kurai uzlikts cepamais papīrs, lej virsū mīklu, saliec ābolus.
Bļodā sajauc olu, divas ēdamkarotes cukura un divas ēdamkarotes krējuma. Lej uz āboliem. Uzber kanēli.
Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz 30 minūtēm.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.