Dienas kārums – ābolu plātsmaize ar kefīra mīklas pamatni
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
2 glāzes milti
milti
1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs
3 gab.
3 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK skābais krējums
skābais krējums
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
5 gab.
5 gab. lieli āboli
lieli āboli
 
kanēlis
kanēlis
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ēdieni bērniem
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Smaržīga, tikko no plīts izņemta, mutē kūstoša un kārdinoša ābolu plātsmaize, ko vari veikli pagatavot darbdienā, lai iepriecinātu ģimeni. Saldā ābolmaize ar karsti kūpošu tēju vai kakao piemērota baudīšanai. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Divas olas sakul ar cukuru.

    Pievieno kefīru, samaisi.

    Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu sajauc viendabīgā masā.

    Ābolus nomizo un sagriez plāksnītēs.

    Uz cepamās plāts, kurai uzlikts cepamais papīrs, lej virsū mīklu, saliec ābolus.

    Bļodā sajauc olu, divas ēdamkarotes cukura un divas ēdamkarotes krējuma. Lej uz āboliem. Uzber kanēli.

    Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz 30 minūtēm.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form