Ābolu un baltmaizes pudiņš ar saputotiem olu baltumiem
Foto: Shutterstock
4.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g baltmaize
baltmaize
1,5 glāze
1,5 glāze piens
piens
7-9 gab.
7-9 gab. āboli
āboli
6 gab.
6 gab. olu baltumi
olu baltumi
8 ĒK
8 ĒK cukurs
cukurs
3 ĒK
3 ĒK sviests
sviests
4 ĒK
4 ĒK rīvmaize
rīvmaize
3 ĒK
3 ĒK sasmalcinātu valriekstu
sasmalcinātu valriekstu
 
vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
 
sāls
sāls
  • Ikdienas maltītei
  • Pudiņi
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Ābolu pudiņš ar saputotiem olu baltumiem pagatavojams no baltmaizes.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Baltmaizes kukulīti sagriež šķēlēs un izmērcē siltā pienā.

    Abolus nomizo, izņem serdes, sarīvē uz dārzeņu rīves, samaisa ar divām ēdamkarotēm cukura.

    Olu baltumus saputo stingrās putās pievienojot nedaudz cukura.

    Veidni ietauko ar sviestu, izkaisa ar rīvmaizi un izklaj ar izmērcēto baltmaizi.

    Virsū liek pusi no āboliem, pārkaisa ar valriekstiem, kas apcepti sviestā, pievieno pusi no sakultajiem olu baltumiem, pārliek atlikušos ābolus, pārkaisa ar ar riekstiem un pārklāj ar atlikušajiem olu baltumiem.

    Cep ne pārāk karstā cepeškrāsnī, kamēr pudiņš viegli brūngans.

    Iesūtīja: XP

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form