Foto: DELFI
Zeltaini brūna un kraukšķīga miziņa, ķiploka un sāls ņiprums, mīksts kartupeļa viducītis – šie karstā gaisa katlā ceptie kartupeļi varētu kļūt par tavu jauno mīļāko ēdienu! Garša ir satriecoši laba!
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 gab.vidēja izmēra kartupeļi pēc garšassāls, pipari100 gsviests1 TKsmalki sakapāti pētersīļi1 TKsmalki sakapāts timiāns1 TKsmalki sakapāts rozmarīns3 gab.sakapātas vai smalki sarīvētas ķiploka daiviņas

Sagatavošana

1

Kartupeļus rūpīgi nomazgā un ar asu nazi griež plānas šķēlītes, tomēr līdz galam kartupeļus nepārgriežot – izveidosies tādi kā improvizēti "vēdekļi".

2

Kausētu sviestu sajauc ar sakapātiem pētersīļiem, timiānu, rozmarīnu un ķiplokiem. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

3

Kartupeļus kārto "Air fryer" grozā un ar konditorejas otas palīdzību pārsmērē tiem kausēto garšaugu sviestu.

4

Cep 180 grādos 15–20 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!