'Air fryer' cepti kartupeļi ar ķiplokiem un zaļumiem
Foto: DELFI
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8 gab.
8 gab. vidēja izmēra kartupeļi
vidēja izmēra kartupeļi
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
100 g
100 g sviests
sviests
1 TK
1 TK smalki sakapāti pētersīļi
smalki sakapāti pētersīļi
1 TK
1 TK smalki sakapāts timiāns
smalki sakapāts timiāns
1 TK
1 TK smalki sakapāts rozmarīns
smalki sakapāts rozmarīns
3 gab.
3 gab. sakapātas vai smalki sarīvētas ķiploka daiviņas
sakapātas vai smalki sarīvētas ķiploka daiviņas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Zeltaini brūna un kraukšķīga miziņa, ķiploka un sāls ņiprums, mīksts kartupeļa viducītis – šie karstā gaisa katlā ceptie kartupeļi varētu kļūt par tavu jauno mīļāko ēdienu! Garša ir satriecoši laba!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus rūpīgi nomazgā un ar asu nazi griež plānas šķēlītes, tomēr līdz galam kartupeļus nepārgriežot – izveidosies tādi kā improvizēti "vēdekļi".

    Kausētu sviestu sajauc ar sakapātiem pētersīļiem, timiānu, rozmarīnu un ķiplokiem. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

    Kartupeļus kārto "Air fryer" grozā un ar konditorejas otas palīdzību pārsmērē tiem kausēto garšaugu sviestu.

    Cep 180 grādos 15–20 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti.

    Lai labi garšo!

    Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.