
Zeltaini brūna un kraukšķīga miziņa, ķiploka un sāls ņiprums, mīksts kartupeļa viducītis – šie karstā gaisa katlā ceptie kartupeļi varētu kļūt par tavu jauno mīļāko ēdienu! Garša ir satriecoši laba!
Kartupeļus rūpīgi nomazgā un ar asu nazi griež plānas šķēlītes, tomēr līdz galam kartupeļus nepārgriežot – izveidosies tādi kā improvizēti "vēdekļi".
Kausētu sviestu sajauc ar sakapātiem pētersīļiem, timiānu, rozmarīnu un ķiplokiem. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Kartupeļus kārto "Air fryer" grozā un ar konditorejas otas palīdzību pārsmērē tiem kausēto garšaugu sviestu.
Cep 180 grādos 15–20 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti.
Lai labi garšo!