Foto: Shutterstock
Neticami garšīgais ajūrvediskais burkānu pīrāgs.
45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gmilti30 gcepamais pulveris500 gkrējums gab.burkāni1 gab.sviesta paciņa200 gcukurs grozīnes gdažādi rieksti1 TKkanēlis1 TKkardamons1 šķipsnasmalki melnie pipari

Sagatavošana

1

Nu un tad nu tas mīklas sajaukšanas process: Palielā katlā izkausē sviestu, un tam ber klāt riekstus, rozīnes, garšvielas ( ja vēlies tieši tādu garšu buķeti kādai jābūt, tad piparu vietā vien kārtīg tējkaroti "garam masala", uz sakņu rīves sarīvētus burkānus, cukuru, krējumu, miltus, cepamo pulveri. Protams, pēc katras sastāvdaļas samaisot.

2

Veidnē ieklāj cepamo papīru un lej mīklu virsū, ar lāpstiņu izlīdzina vienmērīgi un sakarsētā cepeškrāsnī cep 200 grādos 30-35 minūtes, kamēr gatavs.

3

Kad gatavs, nedaudz padzesē, pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Reiki

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!