Aknu strogonovs, kas pazudīs no pannas zibens ātrumā
Foto: Privātais arhīvs
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g vistu akniņas
vistu akniņas
3 gab.
3 gab. marinēti gurķi
marinēti gurķi
1 gab.
1 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
1 tase
1 tase piens
piens
1 ĒK
1 ĒK rīsu milti
rīsu milti
šķipsna
šķipsna brūnais cukurs
brūnais cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās mērces
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šo ēdienu ieteicams gatavot lielajā pannā. Akniņas ikdienā gatavojam retāk, bet, kad tās uztaisītas gardā mērcītē, ēdiens pazūd no šķīvja vienā mirklī. Šajā receptē mērces pagatavošanā izmantots piens, bet ļoti gardi sanāks arī ar saldo krējumu. Recepti iesaka gardēde Mārīte Eglīte.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz uzkarsētas pannas lej olīveļļu un liec sviestu.

    Kad sviests izkusis, liec cepties sakapātu ķiploku un vidēji smalki sagrieztu sīpolu.

    Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno jau iepriekš nelielos gabalos sagrieztas akniņas un cukuru.

    Cep, līdz akniņas ir brūnas.

    Gurķus sagriez smalkās ripiņās un pievieno pannas saturam.

    Pievieno garšvielas.

    Nedaudz visu kopā pakarsē un pievieno miltus, tos karsējot aptuveni minūti.

    Pielej uzsildītu pienu un maisot ļauj visam sabiezēt.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form