30Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2.5 kgplaudis500 mlgaišais alus100 gsmalkie milti100 gsviests2 sīpoli2 burkāni1 selerija1 pētersīļa sakne10 smaržīgie pipari10 melnie pipari5 lauru lapas etiķis cukurs sāls
Sagatavošana
1
Zivi notīra un izķidā. Nosusinātas zivis apsāla un sapiparo.
2
Kastrolī izkausē sviestu un zivis no abām pusēm strauji apcep. Tad tās izņem un cepšanas sulā apcep sagrieztus dārzeņus, sīpolus. Pieliek garšvielas, pielej sagatavoto alu un apmēram 20 minūtes pavāra.
3
Mērci iebiezina ar miltiem, sviestu, uzvāra. Pieliek sāli, etiķi, cukuru un cauri smalkam sietam uzlej sagatvotajai zivij. Zivi noliek siltumā zem vāka nostāvēties.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit