Apelsīnu krēms kūkām, eklēriem un kēksiņiem
Foto: DELFI
3.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
1 liels apelsīns vai 2 mazi
1 liels apelsīns vai 2 mazi
 
apelsīna miziņa
apelsīna miziņa
100 g
100 g cukurs
cukurs
2 TK
2 TK kukurūzas ciete
kukurūzas ciete
1 gab.
1 gab. ola
ola
70 g
70 g sviests
sviests
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Glazūras, pildījumi un kūku krēmi
  • Pasaules Virtuve
  • Ja vēlies savu iecienītāko kēksiņu, kūku vai kādu citu konditorejas izstrādājumu papildināt ar neierastākas garšas krēmu, pagatavo šo gardumu, ko gribēsies ēst karotēm vien.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Karstumizturīgā bļodā lej apelsīnu sulu, sarīvēto miziņu, olu, cukuru, kukurūzas cieti un rūpīgi samaisi.

    Bļodu liek uz katliņa ar ūdeni un karstā ūdens peldē karsē krēmu, to nepārtraukti maisot, līdz tas sabiezē.

    Kad krēms ieguvis konsistenci, ka tas nelīst no karotes, bet ir tumīgs, pievieno gabaliņos sagrieztu aukstu sviestu un samaisi.

    Liek vēsumā krēmu atdzesēties.

    Smērē kūkās, uz pankūkām, pilda eklēros vai ēd tāpat! Šo krēmu slēgtā traukā ledusskapī var uzglabāt pat mēnesi.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form