Apreibinošā kūka - tiem, kas šo kūku ēd, parasti vaigi ir sarkani un prāts nesas uz jokiem, bet ja godīgi - no tās tiešām reibst.

Mērcē cepumus alkoholā un liek kārtām - cepumi, putukrējums, cepumi, zapte, utt, kamēr viss izlietots. Beigās visu apsmērē ar putukrējumu, un liek ledusskapī, lai ievelkās. Pirms pasniegšanas parasti noklāju ar daudz mandarīniem. Vēl var likt putukrējumam klāt želatīnu, bet reiz nepieliku, tāpat bija labi.

*To alko stiprumu regulē ar to, cik ļoti cepumus mērcē - ja tā - žvīks, žvākš, tad sanāk viegla. Nu skataties - pārāk stipru nevajag, nebūs garšīgi!

Iesūtīja: bebetrise

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!