Tasty
3.0000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
Rīgas melnais balzāms vai rums
Rīgas melnais balzāms vai rums
 
Selgas cepumi
Selgas cepumi
 
saldais krējums
saldais krējums
 
skābs ievārījums
skābs ievārījums
Dekoram:
 
mandarīni
mandarīni
  • Citi saldēdieni
  • Tortes un kūkas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pasaules Virtuve
  • Apreibinošā kūka - tiem, kas šo kūku ēd, parasti vaigi ir sarkani un prāts nesas uz jokiem, bet ja godīgi - no tās tiešām reibst.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mērcē cepumus alkoholā un liek kārtām - cepumi, putukrējums, cepumi, zapte, utt, kamēr viss izlietots. Beigās visu apsmērē ar putukrējumu, un liek ledusskapī, lai ievelkās. Pirms pasniegšanas parasti noklāju ar daudz mandarīniem. Vēl var likt putukrējumam klāt želatīnu, bet reiz nepieliku, tāpat bija labi.

    *To alko stiprumu regulē ar to, cik ļoti cepumus mērcē - ja tā - žvīks, žvākš, tad sanāk viegla. Nu skataties - pārāk stipru nevajag, nebūs garšīgi!

    Iesūtīja: bebetrise

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form