Aprikožu čili mērce
Foto: Aikāgaršo
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg aprikozes
aprikozes
2-3 gab.
2-3 gab. apelsīni
apelsīni
1 gab.
1 gab. čili pipars
čili pipars
1 gab.
1 gab. laims
laims
3 ĒK
3 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs
2-3 gab.
2-3 gab. ķiploks, daiviņas
ķiploks, daiviņas
1 gab.
1 gab. citronzāle
citronzāle
 
ingvera sakne, 5 mm
ingvera sakne, 5 mm
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
  • Citas mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Plūmes, aprikozes, nektarīni un persiki – tie ir gardie, saldie saules augļi. Mūsdienās neviens no tiem vairs netiek uzskatīts par eksotisku, tomēr no tiem var pagatavot ko neierastu mūsu garšas kārpiņām, piemēram, čili mērci vai grilētu uzkodu. Aikāgaršo šefpavārs piedāvā izmēģināt oriģinālas vasarīgas receptes, kas neatstās vienaldzīgu nevienu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma
    Noskalo aprikozes un attīri tās no kauliņiem. Notīri ķiploka daiviņas, sagriez čili. Izspied apelsīnu sulu.
    Liec visu katlā, pievieno sulu, kas izspiesta no apelsīniem. Pieliec arī citas sastāvdaļas (pataupi vienīgi laimu). Liec uz lēnas uguns un vāri vismaz 20 minūtes. 

    Pēc garšas pievieno laima sulu. Mērci sablenderē vai izspied caur sietu.
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Aikāgaršo
    0
    Apelsīni
    0
    Aprikozes
    0
    Brūnais cukurs
    0
    Čili
    0
    Citronzāle
    0
    Ķiploki
    0
    Laims
    0
    Sāls
    43596535
    Citas mērces
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form