
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg aprikozes
aprikozes2-3 gab.
2-3 gab. apelsīni
apelsīni1 gab.
1 gab. čili pipars
čili pipars1 gab.
1 gab. laims
laims3 ĒK
3 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs2-3 gab.
2-3 gab. ķiploks, daiviņas
ķiploks, daiviņas1 gab.
1 gab. citronzāle
citronzāle ingvera sakne, 5 mm
ingvera sakne, 5 mm1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sālsPlūmes, aprikozes, nektarīni un persiki – tie ir gardie, saldie saules augļi. Mūsdienās neviens no tiem vairs netiek uzskatīts par eksotisku, tomēr no tiem var pagatavot ko neierastu mūsu garšas kārpiņām, piemēram, čili mērci vai grilētu uzkodu. Aikāgaršo šefpavārs piedāvā izmēģināt oriģinālas vasarīgas receptes, kas neatstās vienaldzīgu nevienu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Liec visu katlā, pievieno sulu, kas izspiesta no apelsīniem. Pieliec arī citas sastāvdaļas (pataupi vienīgi laimu). Liec uz lēnas uguns un vāri vismaz 20 minūtes.
Pēc garšas pievieno laima sulu. Mērci sablenderē vai izspied caur sietu.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Tags
Aikāgaršo0
Apelsīni
0
Aprikozes
0
Brūnais cukurs
0
Čili
0
Citronzāle
0
Ķiploki
0
Laims
0
Sāls
43596535
Citas mērces
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.