Ar 'Sniega bumbām' un grūbām pildīta paprika
Foto: Linda Tellgrena
3.2500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 paprikas, pārgrieztas uz pusēm un iztīrītas no sēkliņām
paprikas, pārgrieztas uz pusēm un iztīrītas no sēkliņām
350 g
350 g grūbas
grūbas
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
2
2 vidēja izmēra sīpoli, smalki sagriezti
vidēja izmēra sīpoli, smalki sagriezti
1 ĒK
1 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
3 ĒK
3 ĒK balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
24
24 Trikāta Sniega bumbas
Trikāta Sniega bumbas
  • Citi ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pildīta paprika ir atrodama gluži vai ikvienas ģimenes ikdienas ēdienkartē. Variē tradicionālo recepti un pievieno ko neparastu un gardu. "Sniega bumbas" lieliski papildina mīksto papriku un grūbas gan ar aromātu, gan krēmīgumu. Izvēlies "sniega bumbas" ar ķiploku, papriku, amoliņu vai tomātiem un baziliku. Recepti iesaka bloga "Lindas Virtuve" autore Linda Tellgrena.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma


    Gatavošana:

    Izvāra grūbas, līdz tās vidū vēl nedaudz cietas (aptuveni 20 minūtes).

    Uzkarsētā eļļā uz vidējas uguns apcep sīpolus, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi, pievieno cukuru, sāli un balzamiko etiķi. Maisot cep vēl 4-5 minūtes.

    Grūbas samaisa ar karamelizētajiem sīpoliem.

    Paprikas pusītes kārto cepampannā un liek cepeškrāsnī uz 15 minūtēm. Izņem ārā, pilda ar grūbām, pa virsu katrai paprikas pusītei liek divas sniega bumbas (var likt trīs, ja paprika ir liela).

    Pannu liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep 15-20 minūtes (vai, līdz siers sāk lēnām kļūt mīksts un viegli zeltains).

    Ja sieru vēlas vēl nedaudz brūnāku, krāsni uz dažām minūtēm ieslēdz grila režīmā.

    Pannu izņem no krāsns, paprikas kārto uz šķīvjiem. Pasniedz karstu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form