
"Jā, recepte ir tieši tik vienkārša! Rezultāts ir ļoti labs, maize ir gana mitra un jūtams arī burkānu saldums," ar veiksmīgo cepienu dalās "Tasty" lasītāja Līva Immermane. Viņa iesaka ļauties eksperimentiem un citā reizē burkānus aizstāt ar batāti vai ķirbi.
Sojas pienu sajauc ar ūdeni un nedaudz uzsilda. Droši var izmantot arī parasto govs pienu.
Pievieno sauso raugu, cukuru, sāli un maisot izšķīdina.
Pievieno smalki sarīvētus burkānus, samaltas linsēklas un citas sēklas (ķirbju, saulespuķu), eļļu, kukurūzas un rīsu miltus. Tos var aizstāt arī ar kviešu miltiem.
Visu samaisa viendabīgā masā, liek cepamajā formā un 50 minūtes cep 180 grādos.

Lai labi garšo!