Aromātiska burkānmaize ar sēkliņām
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

"Jā, recepte ir tieši tik vienkārša! Rezultāts ir ļoti labs, maize ir gana mitra un jūtams arī burkānu saldums," ar veiksmīgo cepienu dalās "Tasty" lasītāja Līva Immermane. Viņa iesaka ļauties eksperimentiem un citā reizē burkānus aizstāt ar batāti vai ķirbi.

Sojas pienu sajauc ar ūdeni un nedaudz uzsilda. Droši var izmantot arī parasto govs pienu.

Pievieno sauso raugu, cukuru, sāli un maisot izšķīdina.

Pievieno smalki sarīvētus burkānus, samaltas linsēklas un citas sēklas (ķirbju, saulespuķu), eļļu, kukurūzas un rīsu miltus. Tos var aizstāt arī ar kviešu miltiem.

Visu samaisa viendabīgā masā, liek cepamajā formā un 50 minūtes cep 180 grādos.

Aromātiska burkānmaize ar sēkliņām
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form