Aromātiska burkānmaize ar sēkliņām
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 ml
200 ml sojas piens
sojas piens
200 ml
200 ml ūdens
ūdens
2 TK
2 TK sausais raugs
sausais raugs
3 TK
3 TK cukurs
cukurs
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
500 g
500 g rīvēti burkāni
rīvēti burkāni
200 g
200 g maltas linsēklas
maltas linsēklas
100 g
100 g dažādas sēklas
dažādas sēklas
200 g
200 g kukurūzas milti
kukurūzas milti
200 g
200 g rīsu milti
rīsu milti
4 TK
4 TK eļļa
eļļa
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ikdienas maltītei
  • Maize
  • Pasaules Virtuve
  • "Jā, recepte ir tieši tik vienkārša! Rezultāts ir ļoti labs, maize ir gana mitra un jūtams arī burkānu saldums," ar veiksmīgo cepienu dalās "Tasty" lasītāja Līva Immermane. Viņa iesaka ļauties eksperimentiem un citā reizē burkānus aizstāt ar batāti vai ķirbi.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sojas pienu sajauc ar ūdeni un nedaudz uzsilda. Droši var izmantot arī parasto govs pienu.

    Pievieno sauso raugu, cukuru, sāli un maisot izšķīdina.

    Pievieno smalki sarīvētus burkānus, samaltas linsēklas un citas sēklas (ķirbju, saulespuķu), eļļu, kukurūzas un rīsu miltus. Tos var aizstāt arī ar kviešu miltiem.

    Visu samaisa viendabīgā masā, liek cepamajā formā un 50 minūtes cep 180 grādos.

    Aromātiska burkānmaize ar sēkliņām
    Foto: Privātais arhīvs

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form