Aromātiskā pupiņu biezeņzupa
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 sīpols
sīpols
3
3 selerijas kāti
selerijas kāti
1
1 asais čili pipars
asais čili pipars
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
600 ml
600 ml dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
840 g
840 g konservētas pupiņas
konservētas pupiņas
 
koriandrs
koriandrs
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Aromātiskā pupiņu biezeņzupa ar čili un ķiploku. Sātīgām un sildošām pusdienām.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pupiņām nolej šķidrumu un noskalo zem tekoša ūdens.

    Katlā apcep sīpolus, seleriju, ķiplokus un čili aptuveni 5 minūtes, līdz dārzeņi gatavi. Pievieno buljonu un pupiņas.

    Slēgtā katliņā vāra zupu 15 minūtes uz mazas uguns. Tad pārlej virtuves kombainā un sablenderē, līdz veidojas viendabīga masa.

    Salej bļodiņās un rotā ar koriandru vai citu garšaugu, pietaupītām veselām pupiņām un čili.

    Iesūtīja: Elitiņa

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form