Sīpolu krēmzupa
Foto: Shutterstock
4.0000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Aromātiskā sīpolu krēmzupa sātīgai maltītei.

Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos, sīpolus nomizo un sagriež plānos gredzentiņos.

Katliņā izkausē sviestu un nedaudz apcep kartupeļus, sīpolus, pievieno buljonu un un apmēram 15 minūtes sautē uz lēnas uguns.

Nedaudz sīpolu ar putu karoti izņem un atliek, pārējo zupu lej blenderī un sakuļ biezenī. Pievieno saldo krējumu, sieru, sāli un piparus.

Zupu salej šķīvjos, katrā pievienojot vienādu daudzumu atlikto sīpolu, un pārkaisa ar pētersīļu lapiņām.

"Tasty" padoms: Ja gribas, lai zupa mazliet kraukšķīgāka, tai pievieno grauzdiņus.

Iesūtīja: Larisa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form