Foto: Shutterstock
Mūsmājās šo sautējumu gatavo bieži, kā saka – "labs aizdars". To var baudīt ar kartupeļiem vai makaroniem, vai kotletītēm. Kad parastās mērces šķiet jau izmēģinātas, burkānu-zirnīšu sautējums ir garšīga izvēle.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
6 gab.burkāni450 gzaļie zirnīši200 mlskābais krējums (20%)1 gab.sīpols pēc garšassāls dilles dekorēšanai

Sagatavošana

1

Sagriez burkānus centimetru lielos kubiciņos.

2

Liec katliņā, aplej ar ūdeni, lai tas nosedz burkānus.

3

Pievieno smalki sakapātu sīpolu, sāli un vāri.

4

Kad burkāni mīksti, pievieno zaļos zirnīšus un uzkarsē.

5

Nolej lieko šķidrumu.

6

Pievieno krējumu un sautējumu uzsildi, dekorē ar dillēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!