
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
6 gab. burkāni
burkāni450 g
450 g zaļie zirnīši
zaļie zirnīši 200 ml
200 ml skābais krējums (20%)
skābais krējums (20%)1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls dilles dekorēšanai
dilles dekorēšanaiMūsmājās šo sautējumu gatavo bieži, kā saka – "labs aizdars". To var baudīt ar kartupeļiem vai makaroniem, vai kotletītēm. Kad parastās mērces šķiet jau izmēģinātas, burkānu-zirnīšu sautējums ir garšīga izvēle.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sagriez burkānus centimetru lielos kubiciņos.
Liec katliņā, aplej ar ūdeni, lai tas nosedz burkānus.
Pievieno smalki sakapātu sīpolu, sāli un vāri.
Kad burkāni mīksti, pievieno zaļos zirnīšus un uzkarsē.
Nolej lieko šķidrumu.
Pievieno krējumu un sautējumu uzsildi, dekorē ar dillēm.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.