Aroniju sīrups ar blendēšanu
Foto: Shutterstock
4.2000 5
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
cirtonskābe
cirtonskābe
 
aronijas
aronijas
 
ķiršu lapas
ķiršu lapas
 
cukurs
cukurs
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Sīrupi
  • Pasaules Virtuve
  • Aroniju sīrups ar blendēšanu - baudāms visas ziemas garumā.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ogas pirms apliešanas labāk nedaudz sašķaidīt (biezāka - koncentrētāka sula izvilksies).

    Agrāk kapāju ar sīpolu kapājamo, bet tagad nelielās porcijās lieku blenderī, un iet tas process ātri.

    Lielā katlā lieku visu 1:1, t.i. - 1 kg aronijas (sašķaidītas) + 1 litru ūdens (vārošu) + 1 ĒK citronskābes (var nepilnu) un, protams, labi daudz ķiršu lapu. Verdošajam ūdenim ir pilnībā jāpārklāj ogas. Pa brīdim pabakstu un atstāju pa nakti, lai ievelkas.

    Otrā dienā noleju izvilkumu. Cik ir šķidruma, tik lieku cukuru (uz litru 1 kg cukura).

    Uzvāru, noputoju un karstu leju burkās, pat nesedzu. Iznāk labs, pabiezs – koncentrēts un ļoti garšīgs sīrups.

    Agrāk ogas nešķaidīju, bet viņas ir diezgan cietas un kokainas ar biezu mizu, bet, pamēģinot tās iepriekš sablendēt, iznākums ir labāks.


    Iesūtīja:
    sin-sin

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form