Asā dārzeņu zupa ar rīsiem
Foto: soup
3.8333 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 liels sīpols
liels sīpols
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2-3
2-3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2
2 vidēji lieli burkāni
vidēji lieli burkāni
2
2 selerijas kāti
selerijas kāti
2 TK
2 TK kaltēts timiāns
kaltēts timiāns
0,5 TK
0,5 TK čili pulveris
čili pulveris
3
3 puravi
puravi
2,5 l
2,5 l dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
450 g
450 g tomāti savā sulā
tomāti savā sulā
3 ĒK
3 ĒK rīsi
rīsi
2 ĒK
2 ĒK citrona sula
citrona sula
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Dārzeņu zupai nebūt nav jābūt garlaicīgai! Šī recepte pilnīgi noteikti tāda nav - zupas garšas noslēpums ir nedaudz neparasta garšas kombinācija, ko veido sildošais čili asumiņš un viegls citrona skābums. Sātīgumam - rīsi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā katlā uzkarsē olīveļļu.

    Uz vidēji karstas liesmas apcep un pasautē smalki sagrieztu sīpolu, pēc piecām minūtēm pievieno smalcinātu ķiploku un karsē vēl 1 minūti.

    Apceptajiem sīpoliem un ķiplokiem pievieno smalki sagrieztus burkānus un selerijas, pieber timiānu, čili un gredzenos sagrieztu puravu. Turpinot maisīt, karsē 3-4 minūtes.

    Katlā lej buljonu, tomātus ar visu sulu un noskalotus rīsus.

    Visu uzvāra, kad virums sāk burbuļot, samazina liesmu. Vāra aptuveni pusstundu.

    Pievieno citrona sulu, sāli un piparus un pasniedz tūlīt pēc pagatavošanas.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form