Ātrā dārzeņu - piena zupa
Foto: Shutterstock
5.0000 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārša dārzeņu - piena zupa vieglām pusdienām vai launagam.

Kartupeļus, burkānus nomizo. Kāpostus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kartupeļus un burkānus sagriež kubiņos.

Dārzeņus pārlej ar ūdeni tā, lai tie būtu nosegti, bet ne vairāk, liek vārīties, līdz tie ir gatavi.

Dažas minūtes pirms tam pievieno arī kukurūzu, kam noliets šķidrums un saldētus zirnīšus.

Pievieno pienu un vāra, līdz piens uzmet burbuli.

Cieti vārītu olu baltumus atdala no dzeltenuma, dzeltenumus saberž kopā ar sviestu un pievieno zupai pirms pasniegšanas.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form