Ātrā franču ābolkūka
Foto: Shutterstock
4.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Ātrā franču ābolkūka ar vaniļas pudiņa pildījumu.

Mīklas loksnes atkausē un izrullē.

Ielikt apaļā ar aukstu ūdeni noskalotā veidnē un sadursta ar dakšu, lai neizliecas mīkla.

Pudiņu krūzē sajauc ar 2 ēd.k. cukura un 3 ēd.k. piena, sajauc, es parasti vēl caur sietiņu izberžu, lai nav kunkuļu.

Atlikušo pienu uzvāra un tad pievieno, nepārtraukti maisot, pudiņa masu, uzvāra un atdzesē.

Marcipānu sajauc ar olas dzeltenumu, mandelēm un 1 ēd.k. liķieri. Izliek uz mīklas un izsmērē.

Lej virsū pudiņu un kārto virsū šķēlēm sagrieztus ābolus.

Ābolus pārkaisa ar atlikušo cukuru un kanēli, liek 200 grādos un cep 30 min.

Pasniedz pārlejot ar atlikušo ĒK mandeļu liķiera (to gan es parasti aizmirstu)

Iesūtīja: Rensha

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form