55Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 gab.kārtainās mīklas loksnes1 gab.paciņa vaniļas pudiņš4 ĒKcukurs250 mlpiens50 gmarcipāns1 gab.olas dzltenums1 ĒKmaltas mandeles2 ĒKmandeļu liķieris āboli1 ĒKkanēlis
Sagatavošana
1
Mīklas loksnes atkausē un izrullē.
2
Ielikt apaļā, ar aukstu ūdeni noskalotā veidnē, un sadursta ar dakšu, lai neizliecas mīkla.
3
Pudiņu krūzē sajauc ar 2 ĒK cukura un 3 ĒK piena, sajauc, es parasti vēl caur sietiņu izberžu, lai nav kunkuļu.
4
Atlikušo pienu uzvāra un tad pievieno, nepārtraukti maisot, pudiņa masu, uzvāra un atdzesē.
5
Marcipānu sajauc ar olas dzeltenumu, mandelēm un 1 ĒK liķiera. Izliek uz mīklas un izsmērē.
6
Lej virsū pudiņu un kārto virsū šķēlēm sagrieztus ābolus.
7
Ābolus pārkaisa ar atlikušo cukuru un kanēli, liek 200 grādos un cep 30 minūtes.
8
Pasniedz pārlejot ar atlikušo 1 ĒK mandeļu liķiera (to gan es parasti aizmirstu)
Iesūtīja: Rensha
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit