Ātrā ķimeņu marināde kūpinātām vistām
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Vistiņu gardēžiem tiek piedāvāta jauna marinēšanas recepte, kas aizņem tikai 24 stundas un jau varēs cept un baudīt vistas ar pikantu garšu.

Uzkarsē ūdeni, pievieno sāli, cukuru, lauru lapas, piparus un ķimenes. Liesmu nogriež, nedaudz atdzesē marinādi, iemaisa esenci.

  • Ja etiķa esences vietā izmanto etiķi, šajā rakstā uzzināsi, kas jāņem vērā, lai aizstājot izvēlētos pareizo proporciju.

Vistas pārkaisa ar šķēlītēs sagrieztiem ķiplokiem, liek traukā, pārlej ar vēl silto marinādi, noslogo un marinē vismaz 24 stundas.

Iesūtīja: Joll

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form