Ātrā ķimeņu marināde kūpinātām vistām
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Vistiņu gardēžiem tiek piedāvāta jauna marinēšanas recepte, kas aizņem tikai 24 stundas un jau varēs cept un baudīt vistas ar pikantu garšu.

Uzkarsē ūdeni, pievieno sāli, cukuru, lauru lapas, piparus un ķimenes. Liesmu nogriež, nedaudz atdzesē marinādi, iemaisa esenci.

  • Ja etiķa esences vietā izmanto etiķi, šajā rakstā uzzināsi, kas jāņem vērā, lai aizstājot izvēlētos pareizo proporciju.

Vistas pārkaisa ar šķēlītēs sagrieztiem ķiplokiem, liek traukā, pārlej ar vēl silto marinādi, noslogo un marinē vismaz 24 stundas.

Iesūtīja: Joll

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form