Konservētu tomātu krēmzupa
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garšīgas krēmzupas pagatavošanai nav nepieciešamas vairākas stundas, ja vien izmanto vienkāršas sastāvdaļas. No konservētajiem tomātiem sanāks izcili garda, karsta un sildoša zupa, kuru baudīt pusdienās vai kā pirmo ēdienu sātīgākās vakariņās.

Katliņā uzkarsē eļļu, pievieno sasmalcinātu sīpolu un gabaliņos sagrieztu burkānu. Uz vidējas liesmas apcep dārzeņus, aptuveni 5-7 minūtes, līdz tie ir mīksti.

Pēc tam pievieno sagrieztus konservētos tomātus, tomātu biezeni vai pastu, pārlej visu ar karstu dārzeņu buljonu. Pieber pūdercukuru un ļauj sākt vārīties.

Zupu vāra 10-15 minūtes uz mērenas liesmas, līdz dārzeņi ir mīksti.

Kad zupa gatava, ņem nost no plīts un sablendē līdz krēmīgai konsistencei ar rokas blenderi vai lielā blendera krūzē.

Kad tas izdarīts, zupu lej atpakaļ katliņā, pēc garšas pievieno sāli un piparus, ja ir vēlēšanās. Karstajā virumā iemaisa šķipsnu sodas.

Pasniedz siltās bļodiņās, pa virsu uzslakstot nedaudz olīveļļas un pesto. Garnē ar bazilika lapiņām.

Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form