Foto: Shutterstock
Ātrā kūka ar augļiem, kad ciemiņi jau ceļā.
45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
2 glāzesmilti2 glāzescukurs2 glāzeskrējums (var būt arī jogurts vai kefīrs)2 gab.olas2 TKsoda kakao (brūnai kūkai) vaniļas cukurs rozīnes žāvēti augļi marmelāde šokolādes gabaliņi

Sagatavošana

1

Bļodā samaisa olas ar cukuru, tad pieliek krējumu, kārtīgi samaisa un masā iesijā miltus.

2

Tad pievieno kakao vai vaniļas cukuru (atkarībā no tā, kādu mīklu taisa) un sagatavo cepeškrāsni un iesmērē formu ar sviestu.

3

Var cept apaļajā keksa formā, vienkārši plātē vai tortes formā.

4

Kad viss ir sagatavots, atgriežas pie mīklas - pievieno dzēstu sodu un tad visu ātri lej formā.

5

Ja vēlas, virsū uzber rozīnes, žāvētus augļus vai šokolādes gabaliņus un liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200 grādiem.

6

Cep apmēram 20-30 minūtes.

7

Kad kūka gatava, ļauj nedaudz atdzist un tad izņem no formas. Ja vēlas, var iesmērēt kādu krēmu vai sīrupu, var pārkaisīt pūdercukuru.

Iesūtīja: Sauliite;)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!