Foto: Shutterstock
Ātrā biezpiena - jogurta krēma kūka no veikalā nopērkamā biskvīta.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
500 gbiezpiens150 gjogurts125 golu liķieris1 gab.paciņa vaniļas cukurs100 mlmandeļi liķieris100 naža galsļoti stipra kafija2 ĒKkakao2 gab.šokolādes biskvīta mīklas tortes plātnes

Sagatavošana

1

Caur sietu iztrītu biezpienu, jogurtu, olu liķieri un vaniļas cukuru labi saputo.

2

Tortes veidnes pamatu izklāj ar gatavo biskvīta mīklas plātni.

3

Samaisa mandeļu liķieri ar aukstu kafiju un pārslaka biskvītu.

4

Uzziež pusi no biezpiena krēma, pēc tam pārliek otru biskvīta plātni, pārslaka ar atlikušo liķiera un kafijas maisījumu un uzziež biezpiena krēmu.

5

Pa nakti ievieto ledusskapī.

6

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kakao vai sarīvētu šokolādi.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!