Ātrā kūka no gatavām biskvīta plāksnēm ar biezpiena krēmu
Foto: Shutterstock
3.6667 3
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Ātrā biezpiena - jogurta krēma kūka no veikalā nopērkamā biskvīta.

Caur sietu iztrītu biezpienu, jogurtu, olu liķieri un vaniļas cukuru labi saputo.

Tortes veidnes pamatu izklāj ar gatavo biskvīta mīklas plātni.

Samaisa mandeļu liķieri ar aukstu kafiju un pārslaka biskvītu.

Uzziež pusi no biezpiena krēma, pēc tam pārliek otru biskvīta plātni, pārslaka ar atlikušo liķiera un kafijas maisījumu un uzziež biezpiena krēmu.

Pa nakti ievieto ledusskapī.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kakao vai sarīvētu šokolādi.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form