25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
500 gbiezpiens150 gjogurts125 golu liķieris1 gab.paciņa vaniļas cukurs100 mlmandeļi liķieris100 naža galsļoti stipra kafija2 ĒKkakao2 gab.šokolādes biskvīta mīklas tortes plātnes
Sagatavošana
1
Caur sietu iztrītu biezpienu, jogurtu, olu liķieri un vaniļas cukuru labi saputo.
2
Tortes veidnes pamatu izklāj ar gatavo biskvīta mīklas plātni.
3
Samaisa mandeļu liķieri ar aukstu kafiju un pārslaka biskvītu.
4
Uzziež pusi no biezpiena krēma, pēc tam pārliek otru biskvīta plātni, pārslaka ar atlikušo liķiera un kafijas maisījumu un uzziež biezpiena krēmu.
5
Pa nakti ievieto ledusskapī.
6
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kakao vai sarīvētu šokolādi.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit