Foto: Shutterstock
Ātra, liesa ābolmaize ikdienas un svētku galdam.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gvājpiena biezpiens1 gab.sviesta paciņa6 ĒKmilti6 ĒKcukurs kanēlis3 gab.saldi āboli bezpiedevu jogurts

Sagatavošana

1

Biezpienu, sviestu un miltus samīca. Mīklu sadala 2 daļās tā, lai viena daļa ir nedaudz lielāka.

2

Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru.

3

Lielāko mīklas daļu izklāj uz cepamā papīra, liek cepties ~ 20 minūtes.

4

Ābolus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs. ½ lakto iepakojuma sajauc ar cukuru un kanēli.

5

Pēc 20 minūtēm izņem mīklu no cepeškrāsns, apklāj ar āboliem, aplej ar lakto maisījumu, pārklāj atlikušo mīklu un cep ~ 30 minūtes.

Iesūtīja: Lelde

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!