20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vārīti kartupeļi sīpoli siļķe eļļa vārītas bietes majonēze vārītas olas
Sagatavošana
1
Stikla traukā rupji sarīvē vārītus kartupeļus un viegli izlīdzina, virsū saber sīki sagrieztus sīpolus un siļki.
2
Visu bagātīgi pārlej ar eļļu, lai būtu sulīgi, tad uzrīvē virsū vārītu bieti, nolīdzina un bagātīgi pārklāj ar majonēzi. Pāri kaisa rīvētu olu.
Var ēst uzreiz.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit