Foto: Shutterstock
Ātrā torte "Everests" no kukurūzas nūjiņām un iebiezinātā piena.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 gab.lielā paka kukurūzas nūjiņu1 gab.bundža vārīta iebiezināta piena1 gab.školādes tāfelīte kokosriekstu skaidiņas

Sagatavošana

1

Uz paplātes vai lēzena šķīvja uzber kārtu ar kukurūzas nūjiņām, tām uzliek virsū pa piciņai jau iepriekš sagatavoto iebiezināto pienu tā, lai pieliptu nākamā kārta un tā no kārtas uz kārtu būvē šo saldo kalnu.

2

Tad siltā ūdens peldē izkausē šokolādi, ko lej uz izveidotā kukurūzas nūjiņu kalna. Pa virsu uzkaisa kokosriekstu skaidiņas (es iesaku 2 krāsās-baltu un zaļu), lai torte būtu košāka, kalnam var izmantot arī krāsainas marmelādes šķēlītes.

Iesūtīja: Tea

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!