Ātrais plovs ar atkaulotiem vistu šķiņķīšiem
Foto: Shutterstock
3.0000 17
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1/2 glāze
1/2 glāze eļļa vai tauki
eļļa vai tauki
700 g
700 g atkauloti vistas šķiņķi bez ādas
atkauloti vistas šķiņķi bez ādas
2
2 sīpoli
sīpoli
2
2 burkāni
burkāni
1.5 glāze
1.5 glāze rīsi
rīsi
1 TK
1 TK garšviela plovam
garšviela plovam
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
lauru lapas
lauru lapas
3
3 ķiploka galvas
ķiploka galvas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Rīsu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Plovs no atkaulotiem vistu šķiņķīšiem bez ādas - ātri pagatavojams, sātīgs un varen gards.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rīsus nomazgā vairākos siltos ūdeņos, līdz ūdens vairs nav balts. Aplej ar karstu ūdeni, lai uzbriest.

    Katlā uzkarsē eļļu vai taukus.

    Vistu šķiņķīšus sagriež palielos gabaliņos un apcep uz lielas uguns. Sīpolus sagriež šķēlēs, pievieno vistai un apcep. Pievieno sasmalcinātus burkānus un apcep.

    Pielej ūdeni, pievieno garšvielas (izņemot ķiplokus), uzliek vāku un nedaudz pasautē minūtes desmit.

    Pievieno rīsus, uzlej ūdeni, lai tas nosedz rīsus un ir vēl 2 cm virs rīsiem. Katlam uzliek vāku, nogriež mazu liesmu un sautē 25 minūtes. Nemaisa!

    Kad plovs gatavs, piegriež ķiplokus, beidzot samaisa un uzliek vāku, lai savelkas.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

    Iesūtīja: Lora

    Tags

    Garšvielas Augu eļļa Burkāni Eļļa Ķiploki Lauru lapas Melnie pipari Rīsi Sīpoli Vistas gaļa Vistas šķiņķi Cepšana Vārīšana Ikdienas maltītei Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Pusdienas Vakariņas Rīsu ēdieni viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form