Ātrais plovs ar atkaulotiem vistu šķiņķīšiem
Foto: Shutterstock
2.8667 15
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Plovs no atkaulotiem vistu šķiņķīšiem bez ādas - ātri pagatavojams, sātīgs un varen gards.

Rīsus nomazgā vairākos siltos ūdeņos, līdz ūdens vairs nav balts. Aplej ar karstu ūdeni, lai uzbriest.

Katlā uzkarsē eļļu vai taukus.

Vistu šķiņķīšus sagriež palielos gabaliņos un apcep uz lielas uguns. Sīpolus sagriež šķēlēs, pievieno vistai un apcep. Pievieno sasmalcinātus burkānus un apcep.

Pielej ūdeni, pievieno garšvielas (izņemot ķiplokus), uzliek vāku un nedaudz pasautē minūtes desmit.

Pievieno rīsus, uzlej ūdeni, lai tas nosedz rīsus un ir vēl 2 cm virs rīsiem. Katlam uzliek vāku, nogriež mazu liesmu un sautē 25 minūtes. Nemaisa!

Kad plovs gatavs, piegriež ķiplokus, beidzot samaisa un uzliek vāku, lai savelkas.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty

Tags

Garšvielas Augu eļļa Burkāni Eļļa Ķiploki Lauru lapas Melnie pipari Rīsi Sīpoli Vistas gaļa Vistas šķiņķi Cepšana Vārīšana Ikdienas maltītei Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Pusdienas Vakariņas Rīsu ēdieni viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form