
Gulašs bez liekām kalorijām – treknas gaļas, tumīga krējuma un eļļas – tikai tradicionālā garšu un aromātu buķete.
Filejas sagriež strēmelītēs. Paprikai izņem sēklotni, sagriež nelielos gabaliņos.
Sīpolus un ķiplokus nomizo, liek bļodā vai virtuves kombainā, pievieno tomātus, paprikas pastu, timiānu, ķimenes, rīvētu citrona miziņu un sablendē visu viendabīgā masā.
Sausā pannā ar pretpiedeguma pārklājumu maisot apcep gaļu, līdz tā vairs nav sārta. Pievieno papriku un turpina cept vēl 1-2 minūtes.
Visu pārlej ar mērci, pieliek lauru lapas, sāli, apmaisa un sautē uz vidējas liesmas 20 minūtes.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem, pasniedz ar rīsiem.
Lai labi garšo!