Ātrais vistas filejas gulašs bez liekām kalorijām
Foto: Shutterstock
3.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
3
3 vistas filejas
vistas filejas
1
1 paprika
paprika
1
1 mazā bundža konservētu tomātu
mazā bundža konservētu tomātu
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 sīpols
sīpols
pēc garšas
pēc garšas rīvēta citrona miziņa
rīvēta citrona miziņa
1/2 TK
1/2 TK ķimenes
ķimenes
1 TK
1 TK timiāns
timiāns
1 ĒK
1 ĒK paprikas pasta vai pulveris
paprikas pasta vai pulveris
2
2 lauru lapas
lauru lapas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pētersīļi
pētersīļi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ungāru nacionālā virtuve
  • Gulašs bez liekām kalorijām – treknas gaļas, tumīga krējuma un eļļas – tikai tradicionālā garšu un aromātu buķete.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Filejas sagriež strēmelītēs. Paprikai izņem sēklotni, sagriež nelielos gabaliņos.

    Sīpolus un ķiplokus nomizo, liek bļodā vai virtuves kombainā, pievieno tomātus, paprikas pastu, timiānu, ķimenes, rīvētu citrona miziņu un sablendē visu viendabīgā masā.

    Sausā pannā ar pretpiedeguma pārklājumu maisot apcep gaļu, līdz tā vairs nav sārta. Pievieno papriku un turpina cept vēl 1-2 minūtes.

    Visu pārlej ar mērci, pieliek lauru lapas, sāli, apmaisa un sautē uz vidējas liesmas 20 minūtes.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem, pasniedz ar rīsiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form