Ātrākā mini piciņa, ko pagatavot mājās ar kārtainās mīklas kvadrātiņiem
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
kārtainā mīkla
kārtainā mīkla
1 gab.
1 gab. ola
ola
ĒK
ĒK kečups
kečups
g
g kūpināta desa vai doktordesa
kūpināta desa vai doktordesa
gab.
gab. tomāts
tomāts
 
marinēti gurķi
marinēti gurķi
 
majonēze
majonēze
 
siers
siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Receptes ceļojumiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Karstās uzkodas
  • Picas un karstmaizes
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Mini kārtainās mīklas piciņas ir ideāls risinājums, ja esi aizņemts un nav laika gatavot pusdienas (izcili šīs picmaizītes derēs arī brokastīs). Turklāt – ikvienam taču garšo pica, un, ja pie rokas ir kārtainā mīkla, uzdevums ir pavisam vienkāršs! Pildījumam vari izmantot visu, kas palicis ledusskapī, – desu, šķiņķi, cīsiņus, tomātus, papriku, sēnes, sieru, jebkuru mērci... "Tasty.lv" piedāvā vieglāko variantu ar desiņām un marinētiem gurķiem, jo šī pica pavisam noteikti garšos arī bērniem!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kā no kārtainās mīklas pagatavot mini picu? Vispirms sagatavo visas sastāvdaļas, jo viss process būs – hops, hops, hops un pica gatava! Kārtaino mīklu var iegādāties jau veikalā, vai, protams, arī pagatavot pats. Izvēloties kārtaino mīklu, dod priekšroku bezrauga variantam, šāda mīkla labāk saglabās pildījumu un formu.

    Izņem kārtaino mīklu no iepakojuma, nedaudz ļaujot tai atdzist istabas temperatūrā. Atkausētās kārtainās mīklas sloksnes sadala pa piciņām. Proti, katru kārtainās mīklas sloksni pārgriež uz pusēm. Tā izveido tik daudz kvadrātus, cik piciņas vēlēsies. Mīklu nav nepieciešams rullēt!

    Kvadrātus apsmērē ar olu.

    Pa vidu kārtainās mīklas kvadrātam liek vienu tējkaroti kečupa (var izmantot arī tomātu pastu) un izsmērē pa visu mīklu.

    Liek kavdrātam vidū sīkos gabaliņos sagrieztu (formai nav nozīme: var būt sagriezts aplīšos vai salmiņos) doktordesu, kūpinātu desu vai cīsiņus (var visu samiksēt!), sīki sakapātus tomātus un skābētos gurķus.

    Visu apsmērē ar majonēzi.

    Un liek cepurīti – sarīvētu sieru.

    Cepešpannu uz 20 minūtēm liek cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 190 grādiem.

    Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas. Siltā veidā šāda pica ir neticami garšīga, lai gan tā būs ļoti baudāma arī auksta.

    Pagatavo tēju, kafiju, ielej apelsīnu sulu un aicini ģimeni pie galda.

    Izbaudiet!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.