20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
6 šķēlesbaltmaize3 gab.saldskābi āboli0.5 TKkanēlis3 ĒKcukurs eļļa
Sagatavošana
1
Ja baltmaize nav sagriezta, to sagriež ne pārāk biezās šķēlēs. Ja baltmaize nedaudz apkaltusi, to uz mirkli iemērc pienā, tad izcepta tā būs mīksta.
2
Ābolus nomizo, izgriež serdi un sagriež nelielos kubiņos.
3
Kad āboli sagriezti kubiņos, pannu liek uz lielas uguns un sakarsē. Eļļu nevajag! Kad panna ļoti labi sakarsēta, uzber ābolus, pievieno cukuru un kanēli.
4
Ābolus cep uz lielas uguns, pastāvīgi maisot, līdz tie paliek mīksti iekšā. Viņiem apvelkas tāda kā garoziņa apkārt un iekšā mīksts.
5
Ābolus noņem no pannas, pannu nomazgā. Pannu atkal liek uz lielas uguns, uzlej eļļu (padaudz), sakarsē, tad liek maizi un ātri apcep no abām pusēm, uz lielas uguns. Ja ceps uz mazas uguns, tad maize sasūks iekšā visu eļļu.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit