
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg kāposti
kāposti1
1 sarkana paprika
sarkana paprika4
4 burkāni
burkāni1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņaMarinādei:
0.5 glāze
0.5 glāze rafinēta augu eļļa
rafinēta augu eļļa0.5 glāze
0.5 glāze cukurs
cukurs0.5 glāze
0.5 glāze ūdens
ūdens1-2 ĒK
1-2 ĒK sāls
sāls5-6 ĒK
5-6 ĒK etiķis 5%
etiķis 5%Ātri ieskābēti kāposti - nākamā dienā jau ceļami galdā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kāpostu, papriku, burkānu un ķiploki smalki sagriež.
Marinādi uzvāra un aplej dārzeņus.
Uz nakti liek ledusskapī un no rīta var ēst.
Iesūtīja: illy
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.