Ātrie makaroni krēmīgā siera mērcē
Foto: DELFI
2.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
pēc garšas
Dekorēšanai
pēc garšas
pēc garšas

Ar makaronu pagatavošanu ir gluži kā ar kartupeļiem – tos var pagatavot neskaitāmos veidos. Tā kā reizēm nav vēlmes stāvēt pārāk ilgi pie plīts, tad šī recepte būs tieši laikā – ātri un viegli pagatavojama, pie tam tik sātīga, ka nemaz negribēsies klāt gaļu vai citas piedevas.

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno makaronus. Makaronu vārīšanas laiku aplūko uz iepakojuma, jo dažiem tas var atšķirties. Kad tie ir mīksti, tad makaroniem pievieno sāli pēc garšas.

Kamēr makaroni vārās, tikmēr uz rupjās rīves sarīvē sieru, bet kubiciņos sagriez fetas sieru. Dažus fetas siera gabaliņus atstāj dekorēšanai.

Kad makaroni izvārījušies, tad tos nolej sietā un notecina. Ber atpakaļ katliņā, pievieno saldo krējumu, sāli, kā arī sarīvētu sieru un fetas sieru. Visu rūpīgi samaisa un lēnām vāra maisot, lai ēdiens nepiedegtu. Nepaies ne dažas minūtes, kad saldais krējums būs uzmetis burbuļus, sabiezējis, bet siers būs izkusis, veidojot krēmīgu mērcīti.

Ēdienu dekorē ar fetas siera gabaliņiem, tomātiem, bazilika lapiņām vai zaļumiem.

Lai labi garšo!

Ātrie makaroni krēmīgā siera mērcē
Foto: DELFI

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form