Ātrie turku zirņu salāti ar tomātiem, papriku un dīgstiem
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g turku zirņi
turku zirņi
2
2 nelieli tomāti
nelieli tomāti
1/4
1/4 paprika
paprika
1
1 selerijas kāts
selerijas kāts
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
pēc garšas
pēc garšas sāls un smalki malti melnie pipari
sāls un smalki malti melnie pipari
1 ĒK
1 ĒK vīnogu kauliņu eļļa
vīnogu kauliņu eļļa
 
bazilika lapiņas
bazilika lapiņas
 
zirņu dīgsti
zirņu dīgsti
 
kūpinātas paprikas pulveris
kūpinātas paprikas pulveris
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Piecās minūtēs pagatavojami, svaigi un gardi salāti, kuriem turku zirņi piešķir sātīgumu. Recepte lieti noderēs gan gavētājiem, gan tievētājiem, gan tiem, kas vēlas paslinkot.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tomātus papriku un selerijas kātu sagriež gabaliņos un liek bļodā.

    Pievieno turku zirņus, kam iepriekš noliets šķidrums (kā to izmantot lietderīgi, uzzini, izlasot šo rakstu).

    Pievieno citronu sulu, sāli, piparus, eļļu un visu samaisa.

    Dekorē ar dīgstiem un bazilika lapiņām. Pārkaisa ar paprikas pulveri.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form