Ātrie turku zirņu salāti ar tomātiem, papriku un dīgstiem
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Piecās minūtēs pagatavojami, svaigi un gardi salāti, kuriem turku zirņi piešķir sātīgumu. Recepte lieti noderēs gan gavētājiem, gan tievētājiem, gan tiem, kas vēlas paslinkot.

Tomātus papriku un selerijas kātu sagriež gabaliņos un liek bļodā.

Pievieno turku zirņus, kam iepriekš noliets šķidrums (kā to izmantot lietderīgi, uzzini, izlasot šo rakstu).

Pievieno citronu sulu, sāli, piparus, eļļu un visu samaisa.

Dekorē ar dīgstiem un bazilika lapiņām. Pārkaisa ar paprikas pulveri.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form