
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g turku zirņi
turku zirņi2
2 nelieli tomāti
nelieli tomāti1/4
1/4 paprika
paprika1
1 selerijas kāts
selerijas kāts1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula pēc garšas
pēc garšas sāls un smalki malti melnie pipari
sāls un smalki malti melnie pipari1 ĒK
1 ĒK vīnogu kauliņu eļļa
vīnogu kauliņu eļļa bazilika lapiņas
bazilika lapiņas zirņu dīgsti
zirņu dīgsti kūpinātas paprikas pulveris
kūpinātas paprikas pulverisPiecās minūtēs pagatavojami, svaigi un gardi salāti, kuriem turku zirņi piešķir sātīgumu. Recepte lieti noderēs gan gavētājiem, gan tievētājiem, gan tiem, kas vēlas paslinkot.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Tomātus papriku un selerijas kātu sagriež gabaliņos un liek bļodā.
Pievieno turku zirņus, kam iepriekš noliets šķidrums (kā to izmantot lietderīgi, uzzini, izlasot šo rakstu).
Pievieno citronu sulu, sāli, piparus, eļļu un visu samaisa.
Dekorē ar dīgstiem un bazilika lapiņām. Pārkaisa ar paprikas pulveri.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.