Atsvaidzinošie gurķu salāti japāņu stilā
Foto: Shutterstock
2.8462 13
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. liels gurķis
liels gurķis
30 g
30 g rīsu etiķis
rīsu etiķis
1 TK
1 TK šķidrs medus
šķidrs medus
1/4 TK
1/4 TK sāls
sāls
2 ĒK
2 ĒK grauzdētas melnā un gaišā sezama sēklas
grauzdētas melnā un gaišā sezama sēklas
  • Japāņu nacionālā virtuve
  • Dārzeņu salāti
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Papildinām karstuma viļņa recepšu kolekciju! Šis būs ļoti ātri un ļoti atsvaidzinoši. Desmit minūtes, piecas sastāvdaļas – un gatavi Japānā iecienītie gurķu salāti. Arī jāapēd ātri – servē uzreiz pēc pagatavošanas!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomizo gurķi gareniski. Estētiskākam efektam var to mizot strīpās – viena strīpa mizota, otra nemizota. Ja gurķis ļoti svaigs un redzams, ka miziņa plāna – var nemizot vispār!

    Pārgriež gurķi uz pusēm, ar karotīti uzmanīgi izņem sēklas.

    Ar ļoti asu nazi gurķi sagriež superplānās šķēlītēs. Jo plānāk, jo labāk!

    Šķēlītes nosusina papīra dvielī, lai tas uzsūc lieko šķidrumu.

    Bļodā rūpīgi samaisa rīsu etiķi, medu un sāli.

    Iemaisa mērcē gurķus, pārkaisa ar sezama sēkliņām.

    Pasniedz nekavējoties.

    Lai garšas kārpiņas brīnās un izbauda!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Karstuma vilnis Vasaras maltīte Vasaras ēdienkarte Japāņu virtuve Japāņu nacionālā virtuve Dārzeņu salāti Dārzeņu un sēņu uzkodas Gurķi Medus Rīsu etiķis Sāls Sezama sēklas Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form