Salāti ar tomātiem un arbūzu
Foto: Shutterstock
3.2000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
300-400 g
300-400 g arbūzs
arbūzs
700 g
700 g tomāti
tomāti
 
sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa
4-5 ĒK
4-5 ĒK sarkanvīna etiķis
sarkanvīna etiķis
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
100-150 g
100-150 g fetas siers
fetas siers
 
bazilika lapiņas
bazilika lapiņas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Dažādi salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Atsvaidzinoši un sulīgi tomātu un arbūza salāti. Sātīgumam pievieno arī nedaudz fetas sieru!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Arbūzu un tomātus sagriež nelielos gabaliņos, saber salātu bļodā.

    Atsevišķā bļodiņā vai burciņā sajauc eļļu ar etiķi.

    Sīpolus sagriež ripiņās, pievieno salātiem un pārlej ar etiķa-eļļas mērci.

    Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Salātus apmaisa un atdzesē ledusskapī 15 minūtes.

    Atdzesētajiem salātiem pievieno bazilika lapiņas.

    Salātus pasniedz šķīvjos, pāri drupinot fetas sieru.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form