
Loading...
Sastāvdaļas
300-400 g
300-400 g arbūzs
arbūzs700 g
700 g tomāti
tomāti sarkanais sīpols
sarkanais sīpols šķipsna
šķipsna sāls
sāls4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa4-5 ĒK
4-5 ĒK sarkanvīna etiķis
sarkanvīna etiķis pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari100-150 g
100-150 g fetas siers
fetas siers bazilika lapiņas
bazilika lapiņasAtsvaidzinoši un sulīgi tomātu un arbūza salāti. Sātīgumam pievieno arī nedaudz fetas sieru!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Arbūzu un tomātus sagriež nelielos gabaliņos, saber salātu bļodā.
Atsevišķā bļodiņā vai burciņā sajauc eļļu ar etiķi.
Sīpolus sagriež ripiņās, pievieno salātiem un pārlej ar etiķa-eļļas mērci.
Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Salātus apmaisa un atdzesē ledusskapī 15 minūtes.
Atdzesētajiem salātiem pievieno bazilika lapiņas.
Salātus pasniedz šķīvjos, pāri drupinot fetas sieru.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.