Salāti ar tomātiem un arbūzu
Foto: Shutterstock
2.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Atsvaidzinoši un sulīgi tomātu un arbūza salāti. Sātīgumam pievieno arī nedaudz fetas sieru!

Arbūzu un tomātus sagriež nelielos gabaliņos, saber salātu bļodā.

Atsevišķā bļodiņā vai burciņā sajauc eļļu ar etiķi.

Sīpolus sagriež ripiņās, pievieno salātiem un pārlej ar etiķa-eļļas mērci.

Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Salātus apmaisa un atdzesē ledusskapī 15 minūtes.

Atdzesētajiem salātiem pievieno bazilika lapiņas.

Salātus pasniedz šķīvjos, pāri drupinot fetas sieru.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form